نظریه پردازی در حوزه مطالعات زنان ( با محوریت مدیریت و جنسیت زنان از منظر قران)

تاریخ : از ۱۷ آبان ۱۳۹۶ تا ۳۰ آبان ۱۳۹۶

تاریخ ثبت نام : از ۲۹ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۰:۰۰ تا ۱۷ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰:۰۰

طول دوره : ۹ ساعت ( ۲ جلسه ۴ و ۵ ساعته ) ۲ روز

ظرفیت : ۳۰

ظرفیت باقیمانده : ۲۸

۱ هزینه ثبت نام آزاد ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال
۲ اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، همکاران پژوهشگاه، طلاب و دانشجویان ۸۰۰٬۰۰۰ ریال
۳ ثبت نام کنندگان گروهی (حداقل ۵ نفر) ۸۰۰٬۰۰۰ ریال
۴ دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ۷۰۰٬۰۰۰ ریال

گروه پژوهشی مطالعات زنان پژوهشکده مطالعات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی نظریه پردازی در حوزه مطالعات زنان ( با محوریت مدیریت و جنسیت زنان از منظر قران)

مدرس: دکتر شهریار نیازی

دانشیار دانشگاه تهران و رییس مرکز پژوهشی مطالعات زنان وابسته به موسسه مطالعات وتحقیقات زنان

مطالعات و پژوهش های  مربوط به زنان در کشور ما، ضمن برخورداری از ویژگی های مثبت، به فقر نظریه پردازی های بومی مبتلاست. نگاه انفعالی به مسئله زنان آثار خود را بر محورهایی چون مساله شناسی، ضرورت یابی ،نوع رویکرد  به مساله زنان، و نوع آسیب شناسی بر جای گذاشته است. از طرف دیگر مطالعات زنان گاه با تردید و ابهام نگریسته شده است؛ گاهی در این مساله، نوعی سردرگمی وجود داشته؛ گاه از فرهنگ دینی فاصله گرفته شده؛ و گاهی پژوهش های حوزه زنان با  فقر اطلاعاتی و آماری همراه بوده است. از این رو پرسش های اساسی و گاه متعارضی در این باب شکل گرفته به طوری که نظریه پردازی در این حوزه را با مشکلاتی مواجه نموده است.

از جمله خواسته ها و  اهداف جامعه کنونی ایران، گفتمان سازی روزآمد دینی است که مستلزم حضور تعیین کننده مشارکت کلان زنان در جامعه است که نقش سرنوشت سازی در توسعه پایدار خواهد داشت.که این مشارکت فراگیر و آگاهانه، مستلزم نظریه پردازی هایی است که مبتنی بر هویت اسلامی ـ ایرانی زنان باشد تا در سطوح ملی و بین المللی، بستری مناسب را برای تحقیقات و مطالعات زنان از سه حیث فردی، خانوادگی، و اجتماعی را فراهم سازد. بدین منظور سلسله درسگفتارها با مباحث زیر در پژوهشگاه برگزار می‌شود

1- امنیت انسانی 2- مدیریت و جنسیت   3- حقوق انسانی زنان   4- فقه زنان

در این راستا در دومین درسگفتار از سلسله درس گفتارهای نظریه پردازی در حوزه مطالعات زنان، به موضوع مدیریت و جنسیت زنان از منظر قرآن پرداخته می شود.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

آشنایی با مقوله عدالت و مدیریت زنان در سپهر اداره جامعه

با هدف افزایش دانش نظری در زمینه مطالعات نوی نظری در حوزه مدیریت از سلسله مراتب نظام اجتماعی از منظر توانایی جسمی، اقتضائات فیزیکی، مهارت، دانش، شایستگی و تعهد در خصوص زنان و نقش جنسیت و جنس در این ارتباط

ارتقای مهارت عملی در ایجاد توان تشخیص و  بکارگیری مباحث مدیریت و  جنسیت در قران در متون تخصصی و روشهای نظریه پردازی

شرکت در این دوره برای حدیث پژوهان، دین پژوهان، پژوهشگران و دانشجویان مطالعات زنان و علوم قرآن و حدیث، جامعه شناسی و علوم اجتماعی مفید می باشد.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)- پژوهشگاه علوم­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی علوم­ انسانی